ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :
• Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
• Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
• Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.
Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.
Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης 
Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Γενική Ταχυδρομική, Αcs, Packman), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
• Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε εμείς την αποστολή των προϊόντων προς αντικατάσταση και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.
• Αν η επιστροφή αφορά αλλαγή μεγέθους που έγινε με δίκη σας επιλογή , τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη( αναφορικά με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής). 

Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 4,50 ευρώ ανά αποστολή για όλη την Ελλάδα 

 B.      ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.
Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής χρημάτων
Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Γενική Ταχυδρομική, Αcs, Packman), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
• Αν η επιστροφή αφορά αλλαγή μεγέθους που έγινε με δίκη σας επιλογή , τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη( αναφορικά με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής) τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.
• Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε εμείς την αποστολή των προϊόντων προς αντικατάσταση και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. 

Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 4,50 ευρώ ανά αποστολή για όλη την Ελλάδα 

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται “χέρι με χέρι”. Mας ενημερώνετε γραπτώς ή τηλεφωνικός για το/τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε, καθώς και με ποιό/α θέλετε να αντικατασταθούν. Ακολούθως, εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, με courier, το δέμα με τα επιλεγμένα προϊόντα. Εσείς απλά παραδίδετε στον διανομέα το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούριο.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία , ανεξάρτητα με το προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.
Υπενθυμίζουμε ότι : Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε εσωρουχα, κολάν, κορμάκια, καλσόν